Hivatalos lövészeti szünet az Élménylövészet lőtéren

Kedves Látogatóink!

Amint arról már bizonyára értesültek (ha máshonnan nem, akkor az előző, I. Military Games a pécsi Military- és Kalandparkban című írásunkból), ebben a hónapban rendezzük a pécsi Military- és Kalandpark Military Games elnevezésű akadályversenyét, ahol több induló méri össze tudását a komoly fizikai és szellemi felkészültséget igénylő, rendkívül nehéz akadálypályán.

Jó ütemben haladnak az előkészületek, a környezet kialakítása, a rendezvényterület előkészítése, a jelentkezők gyakorló-edzései, és reméljük, hogy hangulatos, sikeres rendezvényen leszünk túl hamarosan!

Összhangban a felkészüléssel, a munkálatokkal, a várható létszámmal, és a lőpálya “veszélyes üzem” jellegére való tekintettel tisztelettel tájékoztatunk minden érdekeltet, hogy a pécsi

ÉLMÉNYLÖVÉSZET LŐTÉREN

2018. MÁJUS 23. – 2018. MÁJUS 28. KÖZÖTTI IDŐSZAKBAN

MINDENFÉLE LÖVÉSZETI TEVÉKENYSÉG SZÜNETEL!

Köszönjük szépen szíves megértésüket, és reméljük, hogy résztvevőként, vagy vendégként találkozunk az I. Military Games akadályversenyen!

MEGOSZTÁS

Minden vélemény fontos!

Engedélyezett tag-ek:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>