I. Military Games a pécsi Military- és Kalandparkban

A 2018-as évben először, hagyományteremtő szándékkal, rendezzük meg a a pécsi Military- és Kalandpark Military Games elnevezésű akadályversenyét, ahol több induló méri össze tudását a komoly fizikai és szellemi felkészültséget igénylő, rendkívül nehéz akadálypályán.

Verseny helyszíne: Military- és Kalandpark Pécs

Verseny ideje: 2018. május 26.

Regisztráció: 2018.01.01-től a verseny napjáig bezárólag

A versenyzők indítása a nevezési sorrendnek megfelelően történik. A start és a cél helye a pályán kijelölt terület.

Az akadályokat az előírt sorrendben, meghatározott módon kell leküzdeni, maximálisan két próbálkozási lehetőséggel. Nem teljesítés esetén büntetőidő kerül kiszabásra.

Ha a versenyzőt utoléri egy másik versenyző, akkor köteles a gyorsabb versenyzőnek utat biztosítani (az előző versenyző és bíró egyaránt hanggal jelezheti). Sportszerűtlenség esetén a vezető bíró plusz időt, illetve kizárást is alkalmazhat. Versenyző a célba érkezést követően köteles a pályát azonnal elhagyni, a versenyzői zónába távozni.

Versenyzők futás előtti tartózkodási helye a versenyzői zóna, amit meghatározott útvonalon közelíthet meg, illetve hagyhat el.
Rendező a leküzdendő akadályokat a verseny előtt 5 nappal véglegesíti, a véglegesítést követően a versenyig a pálya nem használható felkészülésre.

Az első három helyezett értékes tárgyjutalomban részesül.

Bővebb információ és online jelentkezés a Military- és Kalandpark honlapján:

Élménylövészet - Military Games logó
MEGOSZTÁS

Minden vélemény fontos!

Engedélyezett tag-ek:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>