II. Military Games – a felkészülés megkezdődött

Az I. Military Games verseny női mezőny győztese Pozsár Katalin, második helyezettje Szabó Noémi lett, míg a férfiaknál így alakult a helyzet a dobogón:

I. Military Games (férfiak) 2018. május 26.

1.Csordás Péter15 perc 35 másodperc
2.Rostás Róbert16 perc 58 másodperc
3.Rostás Gergő18 perc 02 másodperc

2018. május 26-án került sor a pécsi Military és Kalandparkban az I. Military Games, hagyományteremtő versenynek szánt, versenyére, ahol délelőtt a selejtezőkre, délután a döntőkre került sor.

A szervezők köszönik a versenyzők, a nézők és a rendezvényt támogatók részvételét, érdeklődését, és azt már most elhatározták: 2019-ben kerül megrendezésre a II. Military Games, amelynek pontos időpontját még ezen a nyáron meghatározzák, hogy a versenyzők, a klubok, az érdekeltek időben beilleszthessék munkarendjükbe.

“Még sokat és sokszor fogunk beszélgetni a versenyről” – fogalmazott Kovács Tibor, a rendezvény főszervezője. “Sokat tanultunk a szervezés során, sok tapasztalatot gyűjtöttünk, szép számmal kaptunk javaslatot a versenyzőktől, a felkészítőktől. Ezeket mind átgondoljuk, és beillesztjük a következő évi rendezvénybe.”

Az I. Military Games képeit érdemes megtekinteni a Facebook oldalon: I. Military Games képek címen.

MEGOSZTÁS

Minden vélemény fontos!

Engedélyezett tag-ek:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>