A honlap bejegyzéseinek első megjelenésének időpontját az egyes bejegyzések címe alatti részen lehet megtalálni. Előfordulhat, hogy a bejegyzés az olvasás időpontjában a jogi háttér, vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem aktuális.

Az elmenyloveszet.hu honlap üzemeltetői mindent megtesznek az információk pontosságáért és hasznosságáért, de tartalmukért és a betartásuk következményeiért felelősséget nem vállalnak.

Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések, következtetések, válaszok, stb. tájékoztató jellegűek és nincsenek tekintettel az olvasók egyéni igényeire és jogi helyzetére.

A közölt adatok teljességéért, pontosságáért valamint aktualitásáért az elmenyloveszet.hu honlap üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

A közzétett információk nem minősülnek továbbá tanácsadásnak (úgymint adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak), és ezáltal nem helyettesítik a szakértővel folytatott személyes megbeszélést.

A jelen honlapon feltüntetett hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalakon található információk alapján hozott, illetve az azokra alapozott döntésekből eredő károkért az elmenyloveszet.hu honlap üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

Konkrét eset(ek)ben, külön megállapodás szerinti együttműködés, megbízás alapján történő tanácsadásért, információért, adatokért, elemzésekért, következtetésekért, képviseletért stb. – természetesen – teljes felelősséget vállalunk.