Új év, több szolgáltatás, tavalyi árak

Minden év, minden szezon kezdetén a vállalkozások többsége automatikusan a szolgáltatásaik árának emelésével “kedveskedik”, mert ezt tartják a legkönnyebb útnak.

Az Élménylövészet - fejrész logó csapata azonban ezt teljesen másképpen gondolja; mi nem csak egy alkalommal szeretnénk vendégeinket magunknál tudni, egysíkú szolgáltatással, hanem azt szeretnénk, ha sokaknak ez az egyik kedvenc, visszatérő, tartalmas kulturális kikapcsolódást biztosító rendezvényhelyszíne legyen.

Már a 2016-os évben nekiláttunk a beruházásoknak, minden fillért a szolgáltatások bővítésére fordítottunk, és a 2017-es évben is ezt szeretnénk tenni.

Címszavakban néhány fontosabb változás:

  • Nem emeltük 2017-ben sem a lőszerek árait, a meglévő szolgáltatások árait
  • Lőszerkínálatunkat további 7 fajtával bővítettük (ebből az is következik, hogy a fegyverkínálatunk is több darabbal, többféle fajtával bővült)
  • A vadászemberek kívánságát figyelembe véve, új, speciális árjegyzéket készítettünk számukra, ahol részben még árat is csökkentettünk, részben pedig 3 új szolgáltatással bővítettük számukra a kínálatot
  • Új bográcsozó, főző és grillező helyet alakítottunk ki
  • Új, kb. 50 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, kulturált fedett rendezvény-teraszt építettünk, ahol a csoportképzésektől az önfeledt majálisig, szinte bármilyen rendezvénynek helyt tudunk adni
  • Még tart, a végleges kialakítás, de a 2017-es évben egy teljesen új szolgáltatást is indítunk, akár az élménylövészettel együtt, akár önállóan is. Ez a Military- és Kalandpark logó (később erről még többet fogunk mondani)
  • Ugyancsak kialakítás alatt áll a szituációs lőpálya, a steel lőpálya, a gyorspont lőpálya (10 db lőállás), a sziluett lőpálya (7 db lőállás), és az airsoft lőpálya is a tervek között szerepel

Mindezek mellett, vannak olyan elképzeléseink, amelyek megvalósítása inkább a 2018-as évben lesz realitás, de ezekről még nem beszélünk.
Reméljük, mindenki már a 2017-es évben is meg fogja találni a saját maga és családja, barátai, partnerei számára érdekes, tartalmas kikapcsolódást!

Élménylövészet, Military- és Kalandpark kialakítási ábra 2017.

MEGOSZTÁS

Minden vélemény fontos!

Engedélyezett tag-ek:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>