Változás, pontosítás, kiegészítés az Élménylövészetnél

Omnia mutantur, nos et mutamus is illis – Mindenek változnak, s velük változunk mi is (I. Lothar)

Bár I. Lothar (795-855 között a frank birodalom névleges császára) nem ismerhette az Élménylövészet lőterét, de mi ismerjük az ő szállóigéjét, az abban rejlő bölcsességet, ezért tisztelettel felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a mai nappal néhány apróbb módosítást, pontosítást, változtatást tettünk közzé, amelyeket ez úton is ismertetünk:

  • Fontos lőtéri információk: “Az egyes, előre megrendelt, egyeztetett lőtéri csomagok és/vagy események végrehajtása folyamatosan történik, ezért a lőtéren megváltoztatott program, vagy újabb programelemek kipróbálása során előfordulhat, hogy a tervezett időtartamhoz képest rövid várakozásra kell kényszerülnie, amiért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.”

Amennyiben pl. valaki egy “James Bond” csomagot rendelt, és az Élménylövészet lőterén úgy dönt, hogy szeretné még a koronglövészetet, vagy egy Brno VZ 58-at, vagy egy Uzit kipróbálni, annak semmi akadálya nincs, de előfordulhat, hogy várakoznia kell egy kicsit, amíg vagy egy másik látogató befejezi a lövészetét, vagy “felszabadul” egy lövészetvezető.

  • Lövészeti időpontok:Az egész évre előre meghirdetett lövészeti időpontok sorában egy változást tettünk közzé; 2016. június 12-e helyett 2016. június 19-e lesz az új lövészeti időpont
  • Csomagok, árak:Az Élménylövészet – egyéb díjtételek közé egy új díjtétel került azokra az esetekre, amikor a honlapon (vagy egyéb helyen) meghirdetett időponton kívüli lövészetre merül fel igény. Az egyedi időpontban (azaz az éves, meghirdetett lövészeti, vagy egyéb meghirdetett időpontokon kívüli) kért élménylövészetért alkalmanként nettó 3ezer Ft felárat számíthatunk fel.

Kedves Látogatóink!

Továbbra is nagy szeretettel és tisztelettel várunk mindenkit az Élménylövészet lőterén!

MEGOSZTÁS

Minden vélemény fontos!

Engedélyezett tag-ek:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>