Lövészeti csomag rendelése – ÉLMÉNYLÖVÉSZET Pécs

  ÉLMÉNYLÖVÉSZET - CSOMAG MEGRENDELÉS

  SZEMÉLYES ADATOK

  Az élő természetes személyekkel kapcsolatba hozható adatok a személyes adatok. A személyes adatok kezelését a törvény szigorú feltételekhez köti. Ismerje meg a személyes adatok kezelésével kapcsolatos Adatvédelmi nyilatkozat és adatkezelési tájékoztatónk tartalmát

  Vezetéknév (kötelező)

  Utónév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (nem kötelező)

  MEGRENDELŐ (SZÁMLA) ADATAI

  Megrendelő (számlaviselő) neve (kötelező)

  Adószám (nem kötelező)

  Irányítószám, helységnév (kötelező)

  Közterület neve, jellege, száma (kötelező)

  Tervezett időpont (kötelező)

  Tervezett összlétszám (fő)

  FIGYELEM!
  A beírt tervezett időpont a megrendelő iránymutatása, amely akkor válik véglegessé, ha az időpontot az ÉLMÉNYLÖVÉSZET kifejezetten megerősíti a visszaigazoló automatikus üzeneten túlmenően.
  Javasoljuk, hogy a visszaigazoló email érkezését követően lépjenek kapcsolatba a lőtérvezetővel, aki az időpont véglegesítésére egyedül jogosult (+36 30 956 6290)

  Megjegyzés: A Tervezett összlétszám a lövészeten résztvevők, és a kísérők (egyéb résztvevők) létszámának összességét jelenti.

  MEGRENDELT CSOMAG(OK)

  csomag neve

  egységár (Ft/fő)

  létszám (fő)

  Western

  20.000,-

  James Bond

  25.000,-

  Piszkos Harry

  30.000,-

  A csomagárak forintban kerültek meghatározásra, nettó árak, az áfát (27 %) nem tartalmazzák, de tartalmazzák a lőtérhasználati és egyéb díjakat.
  A csomagárak egy főre és egy alkalomra vonatkoznak. A csomagot személyek között megosztani nem áll módunkban.
  A MEGVÁSÁROLT CSOMAG A VÁSÁRLÁST KÖVETŐ 90 NAPON BELÜL HASZNÁLHATÓ FEL, A LEJÁRATI IDŐT KÖVETŐEN NINCS LEHETŐSÉG A FELHASZNÁLÁSRA, CSERÉRE, BESZÁMÍTÁSRA, VAGY AZ ÖSSZEG VISSZATÉRÍTÉSÉRE!

  MEGJEGYZÉS (nem kötelező)

  A kitöltött űrlap online megküldésével elismerem, hogy megismertem és elfogadom az ÉLMÉNYLÖVÉSZET szabályait és előírásait.
  A feltételek elfogadásához a jelölőnégyzetet be kell jelölni.

  A WEBOLDAL FEGYVERKÉPEKET TARTALMAZ!
  Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat! Az ELMÚLTAM 18 ÉVES feliratra való kattintással (és a születési dátumának megadásával) ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek, lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , aki elmúlt 18 éves, és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a KÜLDÉS feliratra való kattintással ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (a 2008 évi. XLVIII tv. 14. § alapján).