SEGÍTÜNK FEJLESZTENI A SIKERES CSAPATIRÁNYÍTÁST

Ugye, találkozott már hasonlóval?

„A” főnök elmondja ismeretét „B” dolgozónak, „C” elmondja „D”-nek. „B” dolgozó elmondja ismeretét „A” főnöknek, „D” elmondja „C”-nek. „A” főnök elmondja a „B”-től hallottakat „C”-nek és „D”-nek – „B” figyeli és ellenőrzi. „B” dolgozó elmondja a „A”-tól hallottakat „C”-nek és „D”-nek – „A” figyeli és ellenőrzi. „C” dolgozó elmondja a „D”-től hallottakat „A”-nak és „B”-nek – „D” figyeli és ellenőrzi. „D” dolgozó elmondja a „C”-től hallottakat „A”-nak és „B”-nek – „C” figyeli és ellenőrzi.

ÜZLETI SIKEREK HATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓVAL

Legyen szó akár külső, akár belső kommunikációról, a hatékonyság létfontosságú. Az eredményes információáramlás azonban a legtöbb cégnél nem automatikus; csapatépítésre és készségfejlesztésre állandóan szükség van.

Mi kell az eredményes belső kommunikációhoz?

  • Megfelelően felkészített vezetők

  • Megfelelően felkészített munkatársak

  • Termelékeny csapatmunka

  • Egyértelmű, világos információátadás

Lőgyakorlataink alakíthatóak olyan módon is, hogy segítsék és kontrollálják a csoporton belüli információáramlást, illetve segítsék a vezetői kvalitások fejlesztését, valamint erősítsék a közösségek összetartozását.

MILITARY- ÉS KALANDPARK

A Military- és Kalandpark ideális helyszín élményt adó baráti és minőségi vevőtalálkozók, csapatépítő képzések, szervezet-fejlesztési programok hatékony és biztonságos kivitelezésére.

Lőtérábra - Élménylövészet pécs
FOLYAMATOS VERSENGÉS
2024. június 16 - 2024. augusztus 31.
VADÁSZOK LŐVERSENYE 2024.