SEGÍTÜNK FEJLESZTENI A SIKERES CSAPATIRÁNYÍTÁST

Ugye, találkozott már hasonlóval?

„A” főnök elmondja ismeretét „B” dolgozónak, „C” elmondja „D”-nek. „B” dolgozó elmondja ismeretét „A” főnöknek, „D” elmondja „C”-nek. „A” főnök elmondja a „B”-től hallottakat „C”-nek és „D”-nek – „B” figyeli és ellenőrzi. „B” dolgozó elmondja a „A”-tól hallottakat „C”-nek és „D”-nek – „A” figyeli és ellenőrzi. „C” dolgozó elmondja a „D”-től hallottakat „A”-nak és „B”-nek – „D” figyeli és ellenőrzi. „D” dolgozó elmondja a „C”-től hallottakat „A”-nak és „B”-nek – „C” figyeli és ellenőrzi.

ÜZLETI SIKEREK HATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓVAL

Legyen szó akár külső, akár belső kommunikációról, a hatékonyság létfontosságú. Az eredményes információáramlás azonban a legtöbb cégnél nem automatikus; csapatépítésre és készségfejlesztésre állandóan szükség van.

Mi kell az eredményes belső kommunikációhoz?

  • Megfelelően felkészített vezetők

  • Megfelelően felkészített munkatársak

  • Termelékeny csapatmunka

  • Egyértelmű, világos információátadás

Lőgyakorlataink alakíthatóak olyan módon is, hogy segítsék és kontrollálják a csoporton belüli információáramlást, illetve segítsék a vezetői kvalitások fejlesztését, valamint erősítsék a közösségek összetartozását.

MILITARY- ÉS KALANDPARK

A Military- és Kalandpark ideális helyszín élményt adó baráti és minőségi vevőtalálkozók, csapatépítő képzések, szervezet-fejlesztési programok hatékony és biztonságos kivitelezésére.

Lőtérábra - Élménylövészet pécs
A WEBOLDAL FEGYVERKÉPEKET TARTALMAZ!
Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat! Az ELMÚLTAM 18 ÉVES feliratra való kattintással (és a születési dátumának megadásával) ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek, lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , aki elmúlt 18 éves, és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a KÜLDÉS feliratra való kattintással ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (a 2008 évi. XLVIII tv. 14. § alapján).