SZABADTÉRI CSAPATÉPÍTÉS

Csapatépítés házon belül, vagy kívül? Melyik a hatékonyabb?

Amikor egy szervezetnél, egy kollektívánál felmerül a belső fejlesztés igénye, kézenfekvő megoldásnak tűnhet a tréner bevonása.

A gyakorlat azt mutatja, hogy jóval hatásosabb, ha a munkatársak a napi rutinból, környezetből kiszakítva, számukra teljesen új terepre és élethelyzetbe kerülve, addig még nem tapasztalt kihívásokkal szembesülnek.

A szabadban töltött közös kalandok és erőpróbák eredményesen fejlesztik azokat a területeket, ahol az épületek bezárt falai, és a fárasztó  előadások nem képesek változásokat hozni.

Négy megfontolandó érv, hogy az ÉLMÉNYLÖVÉSZET csapatépítő kínálatát válasszák:

1. Friss levegő, zöld övezet

Zöld övezetben tesszük igazán felejthetetlenné a lövészet élményét

2. Országosan egyedi fegyverarzenál

A lőtérfejlesztéseinknek köszönhetően a fegyverkészlet folyamatosan gyarapodik, és a lőállások száma is bővül

3. Szakmai tapasztalat, és szakmai tisztesség

A lőtér vezetői nem csak hobbiból ismerik a lövészetet, komoly szakmai múlttal, parancsnoki előélettel rendelkeznek

4. Sokrétű lőtéri-, és lőgyakorlat

Egyéneknek kialakított, csoportoknak kidolgozott, információ átadását segítő, vezetői kvalitásokat mérő, és ~ fejlesztő, csapatösszetartást erősítő lőtéri gyakorlatok

ÜZLETI SIKEREK HATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓVAL

Legyen szó akár külső, akár belső kommunikációról, a hatékonyság létfontosságú! Az eredményes információáramlás a legtöbb szervezetnél nem automatikus, csapatépítésre és készségfejlesztésekre van szükség. A lövészeten az utasítások értelme és súlya azonnal átlátható, és a vezetői készségek könnyen fejleszthetőek.

Mi kell az eredményes belső kommunikációhoz?

Megfelelően felkészített vezetők Megfelelően felkészített munkatársak Termelékeny csapatmunka Egyértelmű, világos információátadás

MILITARY- ÉS KALANDPARK

A Military- és Kalandpark ideális helyszín élményt adó baráti és minőségi vevőtalálkozók, csapatépítő képzések, szervezet-fejlesztési programok hatékony és biztonságos kivitelezésére.

Lőtérábra - Élménylövészet pécs
A WEBOLDAL FEGYVERKÉPEKET TARTALMAZ!
Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat! Az ELMÚLTAM 18 ÉVES feliratra való kattintással (és a születési dátumának megadásával) ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek, lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , aki elmúlt 18 éves, és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a KÜLDÉS feliratra való kattintással ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (a 2008 évi. XLVIII tv. 14. § alapján).