Tájékoztatjuk, hogy a lövészeten való részvétel előfeltétele a társaságunk által megfogalmazott, a honlapon és a lőtéren (féltető alatt) közzétett jognyilatkozat elfogadása.
A szolgáltatás igénybevétele automatikusan a jognyilatkozat elfogadását is jelenti a szolgáltatást igénybe vevő(k) részéről.

Lövészet kizárólag a honlapunkon meghirdetett időpontokban történik, ezt szíveskedjenek a helyfoglaláskor figyelembe venni!

Lőterünkön csak készpénzzel és/vagy utalvánnyal lehetséges fizetni, bankkártyás fizetésre a lőtéren nincs lehetőség!


HOL TALÁLHATÓ A LŐTÉR?

Pécs-Somogy és Pécs-Vasas között a 6-os főútról lekanyarodni a nádfedeles ház felé, 30 méter után ráhajtani a betonlapokból kialakított útra, 50 méter után jobbra be a lőtérre. A tájékozódást irányjelző táblák segítik. GPS koordináták: 46.106178,18.313823 Szögkoordináták: É 46° 06′ 22,2″ K 18° 18′ 49,8″ Pécs, hrsz 0993/1


LÖVÉSZETVEZETŐ MEGKERESÉSE!

Megérkezését követően, kérjük,  AZONNAL – legfőképpen a saját és a többi látogató biztonsága érdekében – vegye fel a kapcsolatot az élménylövészet logós öltözetét viselő lövészetvezetővel.

Ha azonnal nem találja, akkor a féltetős rendezvénytér alatt várakozzon, a kordonon túlra (lövészeti terület) semmiképpen se menjen!KÖTELEZŐ LŐOKTATÁS!

A lőterünkre először érkezőknek, és a lőterekre vonatkozó jogszabályok által önálló lövészetre nem jogosultak részére folyamatosan lövészetvezetőt biztosítunk, valamint, mintegy negyedórás, felkészítő foglalkozást tartunk.
fegyverkinalat-az-Elmenyloveszet-Pecs-loteren
A foglalkozás során ismertetjük a lőtérszabályzatot és a fegyverkezelésre vonatkozó szabályokat. A felkészítő foglalkozást mindig 09:00 és (telítettség esetén) 13:00 órakor kezdjük, ezért kérjük az érkezést ennek megfelelően időzíteni

A honlapon megtalálja a felkészítő foglalkozás videóanyagát, amelynek megtekintését a lőtérre érkezés előtt ajánlunk.


RUHÁZAT, EGYÉB TUDNIVALÓK

Lőterünk kettő footballpályányi füves, kisebb részben homokos, terület, ezért javasoljuk a kirándulós (“játszós”) öltözetet, lábbelit, valamint az időjárásnak megfelelő réteges ruházatot.

A program a rövidpályán pisztolylövészettel kezdődik, aztán a szálfegyverek következnek 25 méteren, végül jöhet a koronglövészet.

Látogatóink részére – a fagymentes időszakot kivéve – vizes blokkot (WC, kézmosási lehetőség) biztosítunk.

Az egyes, előre megrendelt, egyeztetett lőtéri csomagok és/vagy események végrehajtása folyamatosan történik, ezért a lőtéren megváltoztatott program, vagy újabb programelemek kipróbálása során előfordulhat, hogy a tervezett időtartamhoz képest rövid várakozásra kell kényszerülnie, amiért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS

A terület magánterület, ahol a közlekedésére a KRESZ szabályai vonatkoznak, azzal a megkötéssel, hogy a járművek legnagyobb megengedett sebessége 20 km/h.

Gyalogosan és járművel egyaránt kizárólag a bevezető út bal oldali kordonja és a jobb oldal közötti területen megengedett az önálló közlekedés.ingyen-parkolo-tabla

Járművét, amíg van szabad hely, kérjük a bevezető köves úttól jobbra eső területre parkolja. Amennyiben a terület foglalt, úgy a bal oldali kordon és a köves út közötti szakaszt tarjuk fenn parkolásra. Kérjük, a területet optimálisan vegye igénybe!


LŐTÉRI MINDENNAPOK

A hétfő, kedd és szerda délelőttök a rendvédelmi bérlőké, a délutánok a fegyverüket belövő és korongozó vadászok, az egyénileg gyakorló sportlövők, és ekkor jöhetnek az egyedi időpontot kérő élménylövészek.

A csütörtök és péntek a csapatépítő (céges és vevőtalálkozók) rendezvényeké.

A csapatépítő csoportok a lövészet után főzhetnek maguknak, vagy a lőtérvezetőn keresztül éttermi étel kiszállítását is kérhetik, ez esetben a rendezvénytér (60 főig) asztalai a rendelkezésükre állnak.

Szombati napokon rendezzük az MDLSZ,  és egyéb lőversenyeinket, a Military Park programokat, valamint más társasági rendezvényeket.

Vasárnap reggel kilenctől, telítettség esetén délután kettőtől is, az élménylövészeké a lőtér. Velük egy időben, de más pályákon, a bérlő lövész klubok tagjai gyakorolnak.
Az egyedi időpont igénylését, és a többi lőtéri programot a lőtérvezetővel szükséges előzetesen egyeztetni!


Távozásakor, ha a lövészetvezető elfelejtené, kérje az élménylövészetre emlékeztető kis ajándékunkat!

Ha jól érezte magát a lőterünkön, kérem küldjön az email címünkre (fotok elmenyloveszet hu) néhány fotót az ott készítettek közül, előre is köszönjük. A képeket az ÉLMÉNYLÖVÉSZET FOTÓALBUM menüpont alatt közzétesszük.

Mi mindent megteszünk azért, hogy Ön valóban maradandó élménnyel távozzon lőterünkről!

Találkozzunk az ÉLMÉNYLÖVÉSZET LŐTÉREN, a MILITARY- és KALANDPARKBAN!

Lőtérábra - Élménylövészet pécs

A WEBOLDAL FEGYVERKÉPEKET TARTALMAZ!
Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat! Az ELMÚLTAM 18 ÉVES feliratra való kattintással (és a születési dátumának megadásával) ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek, lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , aki elmúlt 18 éves, és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a KÜLDÉS feliratra való kattintással ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (a 2008 évi. XLVIII tv. 14. § alapján).