Tájékoztatjuk, hogy a lövészeten való részvétel előfeltétele a társaságunk által megfogalmazott, a honlapon és a lőtéren (féltető alatt) közzétett jognyilatkozat elfogadása.
A szolgáltatás igénybevétele automatikusan a jognyilatkozat elfogadását is jelenti a szolgáltatást igénybe vevő(k) részéről.

Lövészet kizárólag a honlapunkon meghirdetett időpontokban történik, ezt szíveskedjenek a helyfoglaláskor figyelembe venni!

Lőterünkön csak készpénzzel és/vagy utalvánnyal lehetséges fizetni, bankkártyás fizetésre a lőtéren nincs lehetőség!


HOL TALÁLHATÓ A LŐTÉR?

Pécs-Somogy és Pécs-Vasas között a 6-os főútról lekanyarodni a nádfedeles ház felé, 30 méter után ráhajtani a betonlapokból kialakított útra, 50 méter után jobbra be a lőtérre. A tájékozódást irányjelző táblák segítik. GPS koordináták: 46.106178,18.313823 Szögkoordináták: É 46° 06′ 22,2″ K 18° 18′ 49,8″ Pécs, hrsz 0993/1


LÖVÉSZETVEZETŐ MEGKERESÉSE!

Megérkezését követően, kérjük,  AZONNAL – legfőképpen a saját és a többi látogató biztonsága érdekében – vegye fel a kapcsolatot az élménylövészet logós öltözetét viselő lövészetvezetővel.

Ha azonnal nem találja, akkor a féltetős rendezvénytér alatt várakozzon, a kordonon túlra (lövészeti terület) semmiképpen se menjen!KÖTELEZŐ LŐOKTATÁS!

A lőterünkre először érkezőknek, és a lőterekre vonatkozó jogszabályok által önálló lövészetre nem jogosultak részére folyamatosan lövészetvezetőt biztosítunk, valamint, mintegy negyedórás, felkészítő foglalkozást tartunk.
fegyverkinalat-az-Elmenyloveszet-Pecs-loteren
A foglalkozás során ismertetjük a lőtérszabályzatot és a fegyverkezelésre vonatkozó szabályokat. A felkészítő foglalkozást mindig 09:00 és (telítettség esetén) 13:00 órakor kezdjük, ezért kérjük az érkezést ennek megfelelően időzíteni

A honlapon megtalálja a felkészítő foglalkozás videóanyagát, amelynek megtekintését a lőtérre érkezés előtt ajánlunk.


RUHÁZAT, EGYÉB TUDNIVALÓK

Lőterünk kettő footballpályányi füves, kisebb részben homokos, terület, ezért javasoljuk a kirándulós (“játszós”) öltözetet, lábbelit, valamint az időjárásnak megfelelő réteges ruházatot.

A program a rövidpályán pisztolylövészettel kezdődik, aztán a szálfegyverek következnek 25 méteren, végül jöhet a koronglövészet.

Látogatóink részére – a fagymentes időszakot kivéve – vizes blokkot (WC, kézmosási lehetőség) biztosítunk.

Az egyes, előre megrendelt, egyeztetett lőtéri csomagok és/vagy események végrehajtása folyamatosan történik, ezért a lőtéren megváltoztatott program, vagy újabb programelemek kipróbálása során előfordulhat, hogy a tervezett időtartamhoz képest rövid várakozásra kell kényszerülnie, amiért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS

A terület magánterület, ahol a közlekedésére a KRESZ szabályai vonatkoznak, azzal a megkötéssel, hogy a járművek legnagyobb megengedett sebessége 20 km/h.

Gyalogosan és járművel egyaránt kizárólag a bevezető út bal oldali kordonja és a jobb oldal közötti területen megengedett az önálló közlekedés.ingyen-parkolo-tabla

Járművét, amíg van szabad hely, kérjük a bevezető köves úttól jobbra eső területre parkolja. Amennyiben a terület foglalt, úgy a bal oldali kordon és a köves út közötti szakaszt tarjuk fenn parkolásra. Kérjük, a területet optimálisan vegye igénybe!


LŐTÉRI MINDENNAPOK

A hétfő, kedd és szerda délelőttök a rendvédelmi bérlőké, a délutánok a fegyverüket belövő és korongozó vadászok, az egyénileg gyakorló sportlövők, és ekkor jöhetnek az egyedi időpontot kérő élménylövészek.

A csütörtök és péntek a csapatépítő (céges és vevőtalálkozók) rendezvényeké.

A csapatépítő csoportok a lövészet után főzhetnek maguknak, vagy a lőtérvezetőn keresztül éttermi étel kiszállítását is kérhetik, ez esetben a rendezvénytér (60 főig) asztalai a rendelkezésükre állnak.

Szombati napokon rendezzük az MDLSZ,  és egyéb lőversenyeinket, a Military Park programokat, valamint más társasági rendezvényeket.

Vasárnap reggel kilenctől, telítettség esetén délután kettőtől is, az élménylövészeké a lőtér. Velük egy időben, de más pályákon, a bérlő lövész klubok tagjai gyakorolnak.
Az egyedi időpont igénylését, és a többi lőtéri programot a lőtérvezetővel szükséges előzetesen egyeztetni!


Távozásakor, ha a lövészetvezető elfelejtené, kérje az élménylövészetre emlékeztető kis ajándékunkat!

Ha jól érezte magát a lőterünkön, kérem küldjön az email címünkre (fotok elmenyloveszet hu) néhány fotót az ott készítettek közül, előre is köszönjük. A képeket az ÉLMÉNYLÖVÉSZET FOTÓALBUM menüpont alatt közzétesszük.

Mi mindent megteszünk azért, hogy Ön valóban maradandó élménnyel távozzon lőterünkről!

Találkozzunk az ÉLMÉNYLÖVÉSZET LŐTÉREN, a MILITARY- és KALANDPARKBAN!

Lőtérábra - Élménylövészet pécs