FIGYELEM!

Lövészet kizárólag a honlapon meghirdetett időpontokban történik, ezt szíveskedjenek a helyfoglaláskor figyelembe venni!

Tisztelt Látogatóink!

Lőterünkön csak készpénzzel és/vagy utalvánnyal lehetséges fizetni, bankkártyás fizetésre a lőtéren nincs lehetőség!

A lőterünkre először érkezőknek, és a lőterekre vonatkozó jogszabályok által önálló lövészetre nem jogosultak részére folyamatosan lövészetvezetőt biztosítunk, valamint, mintegy negyedórás, felkészítő foglalkozást tartunk.

A foglalkozás során ismertetjük a lőtérszabályzatot és a fegyverkezelésre vonatkozó szabályokat. A felkészítő foglalkozást mindig 09:00 és 11:00 órakor kezdjük, ezért kérjük az érkezést ennek megfelelően időzíteni

A honlapon megtalálja a felkészítő foglalkozás videó anyagát.

Járművét, amíg van szabad hely, kérjük a bevezető köves úttól jobbra eső területre parkolja. Amennyiben a terület foglalt, úgy a bal oldali kordon és a köves út közötti szakaszt tarjuk fenn parkolásra.

A terület magánterület, ahol a járművek közlekedésére a KRESZ szabályai vonatkoznak, azzal a megkötéssel, hogy a legnagyobb megengedett sebesség 20 km/h.

Megérkezése után, legfőképpen a saját és a többi látogató biztonsága érdekében, kérjük vegye fel a kapcsolatot az élménylövészet logós öltözetet viselő lövészetvezetővel.

Az egyes, előre megrendelt, egyeztetett lőtéri csomagok és/vagy események végrehajtása folyamatosan történik, ezért a lőtéren megváltoztatott program, vagy újabb programelemek kipróbálása során előfordulhat, hogy a tervezett időtartamhoz képest rövid várakozásra kell kényszerülnie, amiért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy a lövészeten való részvétel előfeltétele a jognyilatkozat írásban rögzített elfogadása.

Lőterünk kettő focipályányi füves, kis részben homokos terület, ezért javasoljuk a kirándulós öltözetet, lábbelit, valamint az időjárásnak megfelelő réteges ruházatot.

Távozásakor, ha a lövészetvezető elfelejtené, kérje az élménylövészetre emlékeztető kis ajándékunkat.

Ha jól érezte magát a lőterünkön, kérem küldjön az e-mail címünkre (info <kukac> elmenyloveszet <pont> hu) néhány fotót az ott készítettek közül, előre is köszönjük. A képeket az ÉLMÉNYLÖVÉSZET FOTÓALBUM menüpont alatt közzétesszük.

Mi sokat teszünk azért, hogy Ön valóban maradandó élménnyel távozzon lőterünkről.

Találkozzunk az ÉLMÉNYLÖVÉSZET LŐTÉREN, a MILITARY- és KALANDPARKBAN!

ÉLMÉNYLÖVÉSZET - MILITARYPARK - elrendezési ábra 2017-03